تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
C 21.8
18 ديسمبر 2023

مشاركات باحثين من الكلية في مشاريع المالية و المالية الاسلامية

شارك عدد 4 باحثين من اعضاء هيئة التدريس بشطر الطلاب و الطالبات بمشاريع بحثية و تطويرية في المالية و المالية الاسلامية بالبنك المركزي السعودي خلال الفترة من 2020-2023.
عناوين المشارع كالتالي :

Cash Waqf crypto-SDG smart currency.

2- Development of Demographic, Social and Economic Characteristics of the Beneficiaries of Microfinance Loans in Saudi Arabia before and during the COVID-19 pandemic.

3- Development of Demographic, Social and Economic Characteristics of the Beneficiaries of Microfinance Loans in Saudi Arabia before and during the COVID-19 pandemic.

4- The Impact of the COVID-19 Pandemic on the Saudi Credit Industry: An Empirical Analysis Using Machine Learning Techniques to Focus on the Factors Affecting Consumer Credit Scoring.

5- An Empirical study of Blockchain acceptance in Islamic Finance using tweets analysis and search volume queries.